Zwemles voor kinderen

 

Zwemles voor kinderen

Het hebben van plezier tijdens de zwemles, zich veilig voelen en leren zwemmen in het eigen tempo kenmerken de zwemlessen van zwemschool Bosbad de Meander.

Plezier beleven en leren zwemmen gaan bij ons hand in hand. Het hebben van plezier is belangrijk voor het zelfvertrouwen van uw kind en voor de motivatie. Daarom zijn spelvormen geïntegreerd in onze lessen.

Ons streven is leren zwemmen in een leuke en veilige omgeving voor ieder kind!

Daarom staat bij Bosbad de Meander uw kind centraal. Wij geven dan ook zwemles in kleine groepen van maximaal 6 kinderen. Hierdoor kunnen wij aan ieder kind persoonlijk aandacht geven.

Voor wie is zwemles voor kinderen geschikt?

Een belangrijk accent van zwemlessen ligt op het veilig vertoeven in en rond het water. Al vanaf de eerste lessen wordt hier bij Bosbad de Meander aandacht aanbesteed.

Afhankelijk van het concentratievermogen en de ontwikkeling van uw kind kan er meestal gestart worden met de zwemlessen tussen de 4,5 en 5 jaar.

Tijdens de lessen gebruiken wij het drijfpakje van de Easy Swim Pro.

  • Bij het inschrijven kunt u voorkeursdagen en tijdstippen aangeven.
  • Kleine groepen, maximaal 6 kinderen per groep.
  • De zwemlessen duren 45 minuten.
  • De begeleiders kunnen aanwezig zijn bij de zwemlessen.

Meer weten over zwemles voor kinderen?

Wilt u meer weten? Uiteraard kunt u een keer komen kijken of een gratis proefles proberen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier, per e-mail of telefoon 077 398 8161.

error: Content is protected !!