Peutersurvival

 

Peutersurvival

Doel van deze lessen is zelfredzaamheid voor de peuters, vanaf een leeftijd van ongeveer 3 jaar. Ze leren naar de kant te zwemmen op hun eigen manier. De vaardigheden die hiervoor nodig zijn worden steeds verder uitgebreid. Zeer belangrijk is de aandacht die wij besteden aan het overleven in het water, bijvoorbeeld wanneer een peuter in het water valt.

Uiteraard is plezier belangrijk. De les wordt op een speelse manier aangeboden en aangepast aan het niveau van uw kind. Er wordt vaak gebruik wordt gemaakt van drijf- en hulpmiddelen zoals een klein bootje.

De voorbereidingen voor de zwemlessen worden ingezet, zodat deze lessen feilloos in elkaar overlopen, wanneer uw kind klaar is voor de volgende stap. We garanderen een directe doorstroom. Er zijn maximaal 6 peuters aanwezig tijdens een les, zodat de lesgever een optimale begeleiding kan geven.

De ouders kijken, vanaf de kant, toe. Tijdens de lessen is het gebruik van een Easyswim Pro zwempakje verplicht.

Meer weten over peutersurvival?

Wilt u meer weten? Uiteraard kunt u een keer komen kijken of een gratis proefles proberen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier, per e-mail of telefoon 077 398 8161.

error: Content is protected !!