Peutersurvival

 

Peutersurvival

In de peutersurvival leren kinderen zichzelf te redden in het water. De peutersurvival is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Zo leren ze naar de kant te zwemmen op hun eigen manier, en in en uit het water te klimmen. Er wordt veel aandacht besteed aan het overleven in het water, bijvoorbeeld wat je kunt doen wanneer je in het water valt. De vaardigheden die hiervoor nodig zijn worden tijdens de peutersurvival steeds verder uitgebreid.

Uiteraard is plezier belangrijk. De les wordt op een speelse manier aangeboden en aangepast aan het niveau van uw kind. Er kan gebruik worden gemaakt van drijf- en hulpmiddelen zoals een klein bootje. Hierdoor raken de kinderen sneller vertrouwd met het water. Aan het einde van de les kunnen de kinderen even in het water spelen.

De voorbereidingen voor de zwemlessen worden ingezet, zodat deze lessen feilloos in elkaar overlopen, wanneer uw kind klaar is voor de volgende stap. U kunt direct van de peutersurvival naar de zwemles doorstromen. We houden rekening met de door u aangegeven voorkeurstijden voor de zwemles.

Er zijn maximaal 6 peuters aanwezig tijdens een les, zodat de lesgever een optimale begeleiding kan geven.

De ouders kunnen vanaf de kant toekijken.

 

Tijdens de lessen is het gebruik van een Easyswim Pro zwempakje verplicht.

Meer weten over peutersurvival?

Wilt u meer weten? Uiteraard kunt u een keer komen kijken of een gratis proefles proberen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier, per e-mail of telefoon 077 398 8161.

error: Content is protected !!