Nieuws en informatie

Nieuws

Opfriscursus zwemmen

De zomervakantie is de tijd om te zwemmen in zee of in het zwembad. Bij voldoende animo geeft Bosbad de Meander weer een leuke opfriscursus voor kinderen met een diploma.

Deze cursus is voor kinderen die al een diploma hebben maar niet meer regelmatig zwemmen of de geleerde zwemslagen willen bijspijkeren. Bij de opfriscursus gaat het natuurlijk ook om zwemplezier. Op een speelse manier worden de geleerde zwemslagen nog eens geoefend. Dit wordt uitgebreid met enkele survivalaktiviteiten zoals het oefenen met een boot en kunstjes om jezelf en anderen te redden.
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Bosbad de Meander.

Voor aanmelding kunt u ook direct hier terecht: https://meander.easyswimportal.com/dmz/signup/21

Leergeld Horst aan de Maas

Kinderen uit gezinnen met een inkomen rond het bijstandsniveau kunnen in aanmerking komen voor financiële steun voor het volgen van zwemlessen bij Bosbad de Meander. Deze steun geldt zeker ook voor werkende ouders of ondernemers met een laag inkomen. Kijk voor meer informatie op http://www.leergeldhorstaandemaas.nl/

U als klant altijd centraal

Bij Bosbad de Meander staat de klant centraal. Bent u op zoek naar een specifieke zwemles of zwem activiteit die u niet tegen komt bij ons op de website?

Neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen bespreken of we aan uw wensen kunnen voldoen.

error: Content is protected !!