Prenatale combi cursus

Prenatale Combicursus

Optimaal genieten van je zwangerschap in heerlijk warm water!

In samenwerking met bewegings- en fysiotherapiecentum M. Coenen – Duchateau wordt de deze Prenatale Combicursus aangeboden.

Deze cursus bestaat uit een blok van 6 weken bewegen en fitness bij bewegings- en fysiotherapiecentum M. Coenen – Duchateau in Horst. Het tweede blok is een blok van 6 weken Bewegen in water bij Bosbad de Meander.

Onder deskundige begeleiding worden conditionele- en spierversterkende oefeningen afgewisseld met ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen kunnen op eigen niveau en tempo worden uitgevoerd.

In het water is het mogelijk vrijwel alle bewegingen probleemloos te maken, ook is er minder druk op de bekkenbodem. U voelt zich bijna gewichtloos en dit heeft een heerlijk ontspannende uitwerking op uw lichaam. Het warme water van 32 C heeft bovendien een gunstige invloed op de bloedcirculatie.

Meer weten over zwangerschapszwemmen + Fysiotherapie PCC?

Wilt u meer weten? Uiteraard kunt u een keer komen kijken of een gratis proefles proberen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier, per e-mail of telefoon 077 398 8161.

error: Content is protected !!